Palvelut > Diakoniatyö

Diakoniatyö

Diakoniatyö on yksi kirkon perustehtävistä. Se perustuu kristilliseen rakkauteen. Tavoitteena on auttaa niitä, joilla on hätä suurin ja joita muutoin ei auteta. Käytännössä diakoniatyö käsittää rinnalla kulkemista ilossa ja surussa, kotikäyntityötä, vastaanottotyötä, taloudellista avustamista,sielunhoitoa....
Diakoniatyötä tehdään myös seurakunnan eri ryhmissä, tapaamisissa ja retkillä. Diakonissan ohjaaama seurakuntakerho kokoontuu seurakuntakodissa joka toinen viikko tiistaisin klo 9.30. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Diakonian palvelut ovat ilmaisia, luottamuksellisia ja ne on tarkoitettu kaiken ikäisille.
Kuljetaan yhdessä ilon, yksinäisyyden, surun, taloudellisten ja muiden huolten matkaa.
Ota rohkeasti yhteyttä!
Lämmöllä,