Palvelut > Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö > Nuorisotyö

Nuorisotyö

Nuorisotyö painottuu rippikoulutyöhön, isoskoulutukseen ja nuorteniltoihin.

Kerhonohjaajia koulutetaan joka syksy ja kevät yhteistyössä rovastikunnallisesti. Myös Maata Näkyvissä -–festareille olemme perinteisesti osallistuneet.

NUORTENILTA Nuortenillat jatkuvat parittomien viikkojen tiistaina klo 15.30-17.30. Nuortenillat alkavat kun rippikouluun ilmoittautuminen on pidetty. Mukaan saavat tulla kaikki yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret.

ISOSKOULUTUS Isoskoulutus on käynnistynyt syyskuun alussa 12.9. klo 16-18 Merikarvian seurakuntakodilla, ja jatkuu toukokuuhun asti. Syyskuun lopulla pidämme isoskoulutuksen aloitusleirin ja toukokuussa päätösleirin. Toteutamme isoskoulutuksen yhdessä Merikarvian nuorisotyön kanssa.

Mikäli haluat kerhonohjaajaksi tai osallistua toimintaan esimerkiksi bänditoiminnan kautta, laita sähköpostia tai soita. Kaikki lahjat hyödynnetään, joten jos sinulla on esimerkiksi näyttelijäntaitoja tai ainakin innostusta ja ideoita, tule mukaan!