Tervetuloa Siikaisten seurakuntaan

« Edellinen | Seuraava »

Luontopolku

Pappilanniemen Raamattuaiheinen luontopolku ja lintutorni

Luontopolku ja lintutorni sijaitsevat Itäjärven rannalla. Ajo-ohje: Siikaisten keskustasta kirkon ja pappilan ohi Aittasalmen metsätietä, jolta käännytään vasemmalle Pappilanniemen tielle. P-alueella opaste. Peruskartta no: 1233 01.

Luontopolku n. 1,7 km menee mm. seurakunnan aarnimetsäalueen ja lintutornin ohi. Alueella on runsas linnusto, ja torni on erinomainen lintujen muutonseurantapaikka. Polulla on opastauluja, joissa kerrotaan Raamatussa ja kyseisen alueen luonnossa esiintyvistä eläimistä, kasveista, luonnonilmiöistä yms. Raamattuaiheinen luontopolku haluaa pysäyttää ihmisen miettimään Luojan ihmeellisiä luomistekoja ja kuuntelemaan Jumalan puhetta luonnossa; ihmettelemään sitä, miten hyvin ja kauniisti Jumala on kaiken tehnyt. Alueella on laavu ja nuotiopaikka.

Lisätietoja kirkkoherranvirastosta puh. 02-5521050.

Seurakunnan lisäksi raamattuluontopolkuhankkeen toteutumiseen ovat myötävaikuttaneet Siikaisten kunta, Lankosken Sähkö Oy sekä monet yksityiset henkilöt.
Hiljentymisen paikka luontopolun varrella
Päivitetty 10.11.2017 - Tulostettava versio -

SIIKAISTEN SEURAKUNTA
29810 Siikainen
siikaisten.seurakunta@evl.fi
avoinna ti, ke ja to klo 9 - 12.
Puh. (02) 552 1050
Diakoniatoimisto: 040 036 3588