Ympäristö > Reilu kauppa

Reilu kauppa

Siikaisten Seurakunnalle myönnettiin Reilun kaupan seurakunta-arvonimi 06.05.2008.
Reilu kauppa on seurakunnille konkreettinen tapa toimia yhdessä oikeudenmukaisemman maailman ja kaukaisen lähimmäisen hyväksi.

Reilun kaupan seurakunta -arvonimeä voivat hakea kaikki seurakunnat, jotka sitoutuvat Reilun kaupan seurakuntakriteereihin. Seurakunnat voivat Reilun kaupan tuotteita suosimalla parantaa kehitysmaiden viljelijöiden ja suurtilojen työntekijöiden sekä heidän perheidensä elämää.

Siikaisten seurakunnassa käytetään reilun kaupan tuotteita aina mahdollisuuksien mukaan mm. tilaisuuksissa tarjottava kahvi ja tee ovat reilun kaupan tuotteita. Syksyllä 2014 seurakunta osallistui Reilun kaupan kahvihetki -kampanjaan.

Lisää tietoa reilusta kaupasta:
www.reilukauppa.fi