Apua ja tukea elämään

Diakoniatyö on yksi kirkon perustehtävistä. Se perustuu kristilliseen rakkauteen. Tavoitteena on auttaa niitä, joilla on hätä suurin ja joita muutoin ei auteta. Käytännössä diakoniatyö käsittää rinnalla kulkemista ilossa ja surussa, kotikäyntityötä, vastaanottotyötä, taloudellista avustamista, sielunhoitoa....

Diakoniatyötä tehdään myös seurakunnan eri ryhmissä, tapaamisissa ja retkillä. Diakonissan ohjaaama seurakuntakerho kokoontuu seurakuntakodissa joka toinen viikko tiistaisin klo 10:00. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Diakonian palvelut ovat ilmaisia, luottamuksellisia ja ne on tarkoitettu kaiken ikäisille.
Kuljetaan yhdessä ilon, yksinäisyyden, surun, taloudellisten ja muiden huolten matkaa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lämmöllä,
Kaisa Päivärinta
diakonissa, 0400 363 588

Voit myös jättää nimettömänä rukouspyynnön, niin sinun puolestasi rukoillaan rukouspiirissä tai jumalanpalveluksessa.

Blogiani voi seurata osoitteessa: https://kaisa-diakonissa.blogspot.fi/

Vimeo-video
Murheellisen näköinen nainen katsoo ikkunasta ulos.