Apua ja tukea elämään

Diakoniatyö on yksi kirkon perustehtävistä. Se perustuu kristilliseen rakkauteen. Tavoitteena on auttaa niitä, joilla on hätä suurin ja joita muutoin ei auteta. Käytännössä diakoniatyö käsittää rinnalla kulkemista ilossa ja surussa, kotikäyntityötä, vastaanottotyötä, taloudellista avustamista, sielunhoitoa....

Diakoniatyötä tehdään myös seurakunnan eri ryhmissä, tapaamisissa ja retkillä. Diakonissan ohjaaama seurakuntakerho kokoontuu seurakuntakodissa joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 10:00. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Diakonian palvelut ovat ilmaisia, luottamuksellisia ja ne on tarkoitettu kaiken ikäisille.
Kuljetaan yhdessä ilon, yksinäisyyden, surun, taloudellisten ja muiden huolten matkaa.

EU-ruuan jako torstaisin klo 9:00-12:00 tai sopimuksen mukaan, Kaisa/0400 363 588

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lämmöllä,
Kaisa Päivärinta
diakonissa, 0400 363 588

Voit myös jättää nimettömänä rukouspyynnön, niin sinun puolestasi rukoillaan rukouspiirissä tai jumalanpalveluksessa.  Huomaa, että yhteystietosi ei välity minulle rukouspyynnön kautta. Soitathan ja jätä viestiä, jos en juuri sillä hetkellä voi vastata.

Blogiani voi seurata osoitteessa: https://kaisa-diakonissa.blogspot.fi/

Murheellisen näköinen nainen katsoo ikkunasta ulos kädet ristissä
YouTube-video

Toisinaan arki ei sujukaan kuin tanssi. Onneksi apua on tarjolla. Hiertääkö työpaikallasi? Tai oletko ilman työtä? Huolestuttaako rahatilanteesi? Aiheuttaako asuminen murheita? Tutustu avun muotoihin. Lisää tietoa löydät oman seurakuntasi sivuilta.   Arjen ongelmat

Joskus raskaassa elämäntilanteessa, epätoivoisten ajatusten vallatessa mielen jopa elämän jatkaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Epätoivoisia ajatuksia? – Sinua autetaan

Huomatessasi olevasi tai läheisesi olevan riippuvainen päihteistä, hae rohkeasti apua omasta terveyskeskuksestasi tai seurakunnastasi.

Päihteet ja riippuvuus

Onko perhettänne kohdannut suru, vakava sairaus tai kuolema? Otamme osaa. Seurakunnan työntekijät ovat kuulolla kun haluat jonkun keskustelukumppaniksi tai vain vierellesi tämän kaiken keskelle.

Suru, kriisi