Perhe keltaisen teltan edessä

Lapsille ja lapsiperheille

Päiväkerho

Päiväkerho on seurakunnan varhaiskasvatusta 3-5-vuotiaille lapsille. Tavoitteena on edistää kokonaisvaltaisesti lapsen kasvua ja kehitystä. Toiminta suunnitellaan lapsilähtöisesti, lasten ikä -ja kehitystaso huomioiden. Kerhokertaan kuuluu hartaus, jossa hengellisiä asioita käsitellään turvallisessa ilmapiirissä, ja aikaa on myös lasten ihmettelylle ja kysymyksille. Päiväkerhossa lapsi saa leikkiä, laulaa, liikkua ja askarrella, ja opettelemme ryhmässä toimimista, toisten huomioon ottamista ym. tärkeitä ”kaveritaitoja”. Evästuokio on tärkeä osa kerhoa, ja jokainen tuo omat pienet, terveelliset eväät mukanaan kerhoon.

Kerhon yhteistyössä toteutetaan kasvatuskumppanuuden periaatetta. Kasvatuskumppanuus on lastenohjaajan ja vanhemman välistä luottamusta ja kunnioitusta, ja kerhon työntekijät ovat sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen lapsia koskevissa asioissa.

Päiväkerho kokoontuu kouluviikoilla maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoa vetävät Mari Halminen ja Jemina Kinisjärvi Mukaan voi ilmoittautua kesken kaudenkin, numeroon 0400-845 821. Syksyn ensimmäinen kerhokerta on maanantaina 2.9.2019

Tervetuloa mukaan!

Perhekerho

Perhekerhoon ovat tervetulleita vanhemmat ja/tai hoitajat yhdessä alle kouluikäisten lasten kanssa. Perhekerho tarjoaa mahdollisuuden toisten aikuisten ja lasten kohtaamiseen. Kerhossa toteutuu luontevasti mahdollisuus keskusteluun muiden samassa elämäntilanteessa olevien vanhempien kanssa. Kerhossa on mahdollisuus syödä oma eväät, ja kerhon puolesta on tarjolla kahvia/teetä sekä lapsille mehua. Jokaiselle kerhokerralla on mahdollisuus askarteluun/muuhun ohjaajan suunnittelemaan toimintaan. Perhekerhossa hiljennytään myös yhteiseen kerhohartauteen, jonka kulkua ja kestoa ohjaaja soveltaa tilanteen mukaan.

Lapset ovat perhekerhossa oman aikuisen valvonnassa ja vastuulla. Perhekerho kokoontuu kouluviikoilla keskiviikkoisin klo 10-11.30. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, ja mukaan voi tulla milloin vaan kauden aikana! Syksyn ensimmäinen kerhokerta on keskiviikkona 4.9.2019


Tervetuloa mukaan!
 
Yhteystiedot:

Jemina Kinisjärvi
jemina.kinisjarvi(at)evl.fi
Puh. 0400 845 821