Lapsille ja lapsiperheille

Päiväkerho on pienen ihmisen suuri seikkailu  ""

Päiväkerho on seurakunnan varhaiskasvatusta 3-5-vuotiaille lapsille. Tavoitteena on edistää kokonaisvaltaisesti lapsen kasvua ja kehitystä. Toiminta suunnitellaan lapsilähtöisesti, lasten ikä -ja kehitystaso huomioiden. Kerhokertaan kuuluu hartaus, jossa hengellisiä asioita käsitellään turvallisessa ilmapiirissä, ja aikaa on myös lasten ihmettelylle ja kysymyksille. Päiväkerho on seurakunnan kasteopetusta ja tukee samalla kodin kasvatustyötä. Päiväkerhossa lapsi saa leikkiä, laulaa, liikkua ja askarrella sekä opettelemme ryhmässä toimimista, toisten huomioon ottamista ja tärkeitä kaveritaitoja. Evästuokio on tärkeä osa kerhoa, ja jokainen tuo omat pienet, terveelliset eväät mukanaan kerhoon.

Kerhon yhteistyössä toteutetaan kasvatuskumppanuuden periaatetta. Kasvatuskumppanuus on lastenohjaajan ja vanhemman välistä luottamusta ja kunnioitusta, ja kerhon työntekijät ovat sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen lapsia koskevissa asioissa.

Päiväkerho alkaa 16.8.21 klo 9.30 ja kestää kaksi tuntia.

Kerho kokoontuu aina maanantaisin seurakuntatalolla lapsi- ja nuorisotyön tiloissa, poikkeuksena loma-ajat.

Kerhon ohjaajana toimii Seera Mukkala ja Eeva Savala. Ilmoittautuminen kerhoon alkaa 2.8.21 klo 9.00 ja päättyy 6.8.21 klo.16 mutta mukaan voi ilmoittautua kesken kaudenkin.

Tervetuloa mukaan!

Perhekerho

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaiken ikäiset lapset vanhempien, isovanhempien, kummien tai muun tutun aikuisen kanssa.  Perhekerho tarjoaa mahdollisuuden toisten aikuisten ja lasten kohtaamiseen. Kerhossa toteutuu luontevasti mahdollisuus keskusteluun muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kerhossa tarjotaan kahvia, teetä, mehua sekä pientä purtavaa. Lapset ovat perhekerhossa oman aikuisen valvonnassa ja vastuulla.
Perhekerhon ohjelmaan kuuluu hartaushetki, vapaata leikkiä sekä luovaa toimintaa ja askartelua ohjaajan suunnitteleman ohjelman mukaisesti. Seurakunnan perhekerho pohjautuu kasteopetukseen.

Perhekerho alkaa 18.8.21 klo 10 ja kestää 11.30 saakka. Perhekerho kokoontuu, joka keskiviikko seurakunnan lapsi- ja nuorisotyön tiloissa, poikkeuksena loma-ajat. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla milloin vain kauden aikana! Kerhon ohjaajana toimii Seera Mukkala.

Lämpimästi tervetuloa                                                                         leikkivarjo | Papunet
Yhteystiedot ja ilmoittautumiset

Seera Mukkala