Nuorisotyö

Nuorisotyö painottuu rippikoulutyöhön, isoskoulutukseen ja nuorteniltoihin. Myös Maata Näkyvissä -festareille olemme perinteisesti osallistuneet.

NUORTENILTA

Nuortenillat pidetään parillisten viikkojen maanantaina klo 15.30-17.30 Nuokkarilla. Nuortenillat alkavat kun rippikouluun ilmoittautuminen on pidetty. Mukaan saavat tulla kaikki yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret.

ISOSKOULUTUS

Hei sinä rippikoulun jo käynyt nuori!

Kiinnostaako sinua muun muassa leikkiminen, näytteleminen, nuorempien ohjaaminen ja tärkeistä asioista puhuminen? Jos kiinnostaa, tule isoskoulutukseen! Siikaisten ja Merikarvian seurakuntien yhteinen isoskoulutus alkaa jälleen.

Isoskoulutus järjestyy neljän viikonlopun muodossa sekä muutamista tapahtumista. Isoskoulutus päättyy toukokuussa, jolloin kaikki osallistujat saavat todistuksen, ja oikeuden toimia isosena seurakuntien leireillä. Koulutus on ilmainen, vaatii vain sitoutumisen ja halukkuuden!

Infopäivä on maanantaina 2.9.19 klo 17 Merikarvian seurakunnan nuorisotilalla (Kauppatie 50, Merikarvia). Infossa käydään lävitse isoskoulutuksen päivämäärät sekä ilmoittaudutaan sitovasti isoskoulutukseen.

Isoskoulutusviikonloput ovat

27.-29.9.19 leiri Nuortenniemessä

30.11.19 sekä 1.12.19 Merikarvian seurakuntatalolla

7.3.20 sekä 8.3.20 Siikaisten seurakuntatalolla

15.-17.5.20 leiri Nuortenniemessä.

Lisäinfoa ja ilmoittautumiset:

Jemina Kinisjärvi

Maata näkyvissä - festarit 15.-17.11.2019

Maata näkyvissä - festarit tulevat taas! Tänä vuonna teemana on "mitä minä pelkään", jota lähestytään monelta eri näkökulmalta. Luvassa on musiikkia, raamattuopetuksia, keskustelustudioita sekä erilaisia ohjelmanumeroita.  Siikaisten seurakunta lähtee yhdessä Merikarvian seurakunnan kanssa festareille, ja toivoo näkevänsä just sut mukana!

Lisää infoa itse tapahtumasta www.maatanäkyvissä.fi

Lisää infoa saa myös Jeminalta (0400 845821).

MUU TOIMINTA
Mikäli haluat kerhonohjaajaksi tai osallistua toimintaan esimerkiksi bänditoiminnan kautta, laita sähköpostia tai soita. Kaikki lahjat hyödynnetään, joten jos sinulla on esimerkiksi näyttelijäntaitoja tai ainakin innostusta ja ideoita, tule mukaan!