Nuorisotyö

 

Nuorisotyö painottuu rippikoulutyöhön, isoskoulutukseen ja nuorteniltoihin. Myös Maata Näkyvissä -festareille olemme perinteisesti osallistuneet.

NUORTENILTA Nuortenillat pidetään parillisten viikkojen maanantaina klo 15.30-17.30 Seuriksella. Nuortenillat alkavat kun rippikouluun ilmoittautuminen on pidetty. Mukaan saavat tulla kaikki yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret.

ISOSKOULUTUS Isoskoulutus on käynnistynyy syyskuun alussa ilmoittautumisillassa Merikarvian seurakuntakodilla (ajankohta selviää myöhemmin), ja jatkuu toukokuuhun asti. Syyskuun lopulla pidämme isoskoulutuksen aloitusleirin, joulukuussa tapahtuu leiri II, keväällä leiri III, ja toukokuussa päätösleiri. Toteutamme isoskoulutuksen yhdessä Merikarvian nuorisotyön kanssa ja se on osallistujille ilmainen.

Mikäli haluat kerhonohjaajaksi tai osallistua toimintaan esimerkiksi bänditoiminnan kautta, laita sähköpostia tai soita. Kaikki lahjat hyödynnetään, joten jos sinulla on esimerkiksi näyttelijäntaitoja tai ainakin innostusta ja ideoita, tule mukaan!