Nuorisotyö

Nuorisotyö painottuu rippikoulutyöhön, isoskoulutukseen ja nuorteniltoihin. Myös Maata Näkyvissä -festareille olemme perinteisesti osallistuneet.

NUORTENILTA

Valitettavasti toiminta on tauolla. Muutoksista ilmoitetaan mahdollisimman nopeasti.

Nuortenillat pidetään parillisten viikkojen maanantaina klo 15.30-17.30 Nuokkarilla. Mukaan saavat tulla kaikki yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret.

ISOSKOULUTUS

Hei sinä rippikoulun jo käynyt nuori!

Kiinnostaako sinua muun muassa leikkiminen, näytteleminen, nuorempien ohjaaminen ja tärkeistä asioista puhuminen? Jos kiinnostaa, tule isoskoulutukseen! Siikaisten ja Merikarvian seurakuntien yhteinen isoskoulutus alkaa jälleen.

Isoskoulutus järjestyy neljän viikonlopun muodossa sekä muutamista tapahtumista. Isoskoulutus päättyy toukokuussa, jolloin kaikki osallistujat saavat todistuksen, ja oikeuden toimia isosena seurakuntien leireillä. Koulutus on ilmainen, vaatii vain sitoutumisen ja halukkuuden!

Infopäivä on maanantaina 2.9.19 klo 17 Merikarvian seurakunnan nuorisotilalla (Kauppatie 50, Merikarvia). Infossa käydään lävitse isoskoulutuksen päivämäärät sekä ilmoittaudutaan sitovasti isoskoulutukseen.

Isoskoulutusviikonloput ovat

27.-29.9.19 leiri Nuortenniemessä

30.11.19 sekä 1.12.19 Merikarvian seurakuntatalolla

7.3.20 sekä 8.3.20 Siikaisten seurakuntatalolla

24.4.-26.4.20 leiri Nuortenniemessä. Huomaa muuttunut ajankohta

Lisäinfoa ja ilmoittautumiset:

Sanna Sjöholm

Maata näkyvissä - festarit

Maata Näkyvissä -festarit järjestetään 13.–15.11.2020, jos Jumala suo!
Lisää infoa tulossa syksyllä 2020.
Lisää infoa itse tapahtumasta www.maatanäkyvissä.fi

MUU TOIMINTA
Mikäli haluat kerhonohjaajaksi tai osallistua toimintaan esimerkiksi bänditoiminnan kautta, laita sähköpostia tai soita. Kaikki lahjat hyödynnetään, joten jos sinulla on esimerkiksi näyttelijäntaitoja tai ainakin innostusta ja ideoita, tule mukaan!