Varhaisnuorisotyö

Seurakunnan lastenkerhot, syksy 2018

SEKAKERHO EKA- JA TOKALUOKKALAISILLE

Kerho kokoontuu kouluviikkoina tiistaisin klo 13–15 keskuskoululla, tarkempi sijainti selviää myöhemmin. Ensimmäinen kerhokerta on 4.9.2018.

Sekakerhossa teemme nimen mukaisesti kaikenlaista. Aluksi syömme eväät ja pidämme hartauden, jonka jälkeen on aika tehdä läksyt. Sitten esimerkiksi askartelemme, leikimme, pelaamme, musisoimme tai teemme taidetta. Kerhoon tarvitset omat eväät, muilta osin kerho on ilmainen.

Ilmoittaudu kerhoon 3.9. mennessä sanna.sjoholm(at)evl.fi. Ilmoita lapsen nimi, ikä ja mahdolliset allergiat sekä huoltajan puhelinnumero. Kerho toteutuu, jos osallistujia ilmoittautuu vähintään viisi.

TAIDEKERHO KOLMAS- JA NELJÄSLUOKKALAISILLE

Kerho kokoontuu kouluviikkoina joka toinen maanantai klo 13-15 yhtenäiskoululla, tarkempi sijainti selviää myöhemmin. Ensimmäinen kerhokerta on 10.9.2018, josta eteenpäin taiteilemme parittomilla viikoilla.

Taidekerhossa opettelemme erilaisia tapoja tuottaa taidetta. Maalaamme, muovaamme, askartelemme, valokuvaamme, piirrämme. Kerho alkaa välipalalla ja hartaudella, jonka jälkeen tehdään läksyt (ellei taiteilumme vaadi runsaammin aikaa). Loppuajan käytämme senkertaisen taideteeman ympärillä. Kerhoon tarvitset omat eväät, muilta osin kerho on ilmainen.

Ilmoita lapsesi kerhoon 4.9. mennessä sanna.sjoholm(at)evl.fi. Ilmoita lapsen nimi, ikä ja mahdolliset allergiat sekä huoltajan puhelinnumero. Kerho toteutuu, jos osallistujia ilmoittautuu vähintään neljä.

Järj. Siikaisten seurakunta / nuorisotyö

Sanna Sjöholm (0400-845 821)