Siikaisten seurakunnassa Satakunnassa on haettavana osa-aikainen (60%) nuorisotyönohjaajan virka

Siikaisten seurakunnassa Satakunnassa on haettavissa nuorisotyönohjaajan virka, joka on vapaa 1.9.2020 alkaen. Valittavalla toivotaan olevan kirkon nuorisotyönohjaajan tai vastaava tutkinto, joka antaa pätevyyden seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöhön. Valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2.mom. mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Tehtävään on neljän kuukauden koeaika ja palkka määräytyy virkaehtosopimuksen ja tehtävän-kuvan mukaisen vaativuusryhmän mukaan, joka on nuorisotyönohjaajan tutkinnon suorittaneelle 502. Kysymyksessä on 60% osa-aikainen virka, jolloin työviikko on yleensä kolmipäiväinen maanantaista keskiviikkoon. Tehtävänkuvaa on mahdollisuus tulevaisuudessa laajentaa muilla seurakunnan tehtävillä sopimuksen mukaan ja palkan tarkistuksin.

Tehtävänkuvaan kuuluu mm. päivä- ja perhekerhotyötä, yhteistyötä partiotyössä, päivänavauksia, rippikoulutyötä ja nuorten iltojen pitämistä. Odotamme valittavalta innovatiivista ja innostavaa työotetta, hyviä yhteistyövalmiuksia lapsi- ja nuorisotyön tiimissä sekä tavoitteellista, kristillistä työnäkyä lasten ja nuorten kohtaamisessa. Auto ja ajokortti ovat alueeltaan laajassa seurakunnassamme tarpeelliset. Siikaisista on Poriin matkaa n. 55 km ja Kankaanpäähän 40 km. Asunnon saannissa voidaan avustaa. Hakijoita pyydetään varautumaan mahdolliseen kirkko-neuvoston haastatteluun Siikaisissa 13.8.2020.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja työtodistuksineen tulee toimittaa 31.7.2020 klo 15 mennessä osoitteella Siikaisten seurakunta, Kirkkoneuvosto, Pappilantie 1, 29810 Siikainen tai sähköpostilla olavi.ervasti@evl.fi.

Lisätietoja: khra Olavi Ervasti, p. 040 5861345 ja talouspäällikkö Susanna Järvenpää p. 040 5493122.

EU-ruokajako

1.7.2019 13.29

EU-ruokajako diakoniatoimistolla torstaisin klo 9:00-12:00 tai sopimuksen mukaan/Kaisa.